Inovăm agricultura prin tehnologii performante

Agricover Tech conectează fermierii cu inovațiile din agricultura mondială și le facilitează accesul la cele mai performante tehnologii dedicate, transformându-le modul în care își desfășoară activitatea de zi cu zi.

Aducem valoare business-ului partenerilor noștri prin intermediul soluțiilor integrate, sporind eficiența, competitivitatea și producția fermelor.

De ce să utilizezi platforma dezvoltată de Agricover:

  • Avem peste 20 ani experiență în agricultură.

  • Suntem lider de piata în segmentele de business în care activăm: distribuția de tehologii agricole și finanțatea fermierilor.

  • Avem parteneriate strategice cu cei mai importanți dezvoltatori de tehnologii inovatoare (Microsoft, ESRI).

Prin intemediul modelului integrat de business, reușim să dezvoltăm soluții unice, bazate pe sinergia Agri-Business – Agri-Finance – Agri-Technology, pe care fermierii le pot folosi pentru a maximiza potențialul afacerii lor, având o vedere de ansamblu asupra întregii activități.

Viziune - Acces la o agricultură de precizie pentru fiecare fermă.

Viziunea noastră este să fim promotorul agriculturii de mâine prin intermediul tehnologiei, care să permită oricărui fermier să aibă acces rapid la soluții digitale, inovatoare, pentru o fermă performantă, indiferent de marimea ei.
Misiune

Dezvoltăm ecosisteme digitale moderne care impulsionează progresul agriculturii românești, prin adoptarea celor mai noi tehnologii existente la nivel mondial. Credem putem construi că împreună cu fermierii o agricultură sustenabilă și performantă în România. Suntem vizionarii pietei de agribusiness și contribuim la modernizarea continua a agriculturii românești prin dezvoltarea de soluții tehnologice inovatoare.

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙